Services

Professionele schoonmakers nodig ?

Schoonmaakbedrijf schoon 4 all is het juiste bedrijf voor u. Wij verzorgen voor u de reguliere, periodieke of incidentele schoonmaak.

Schoonmaak Schoolgebouw

Niet is belangrijker dan gezondheid. En de gezondheid van uw leerlingen garandeert u door kennis te maken met de aanpak van Schoon 4 all voor de schoonmaak van uw schoolgebouw. Gun uzelf en uw team van onderwijzers de zekerheid van een perfect schoongemaakte school. Schoon 4 all is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, onder meer voor schoolgebouwen.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor glasbewassing van uw school. Wij werken met de nodige aandacht, of uw school nu klein of groot is. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Schoon 4 all is de juiste partner als u op zoek bent naar het schoonmaken van uw schoolgebouw.

Schoonmaken kantoor

Goed voorbeeld doet volgen. Dit merken onze schoonmakers tijdens het schoonmaken van kantoren in heel Nederland. Vrijwel iedereen probeert zijn werkplek beter op te ruimen, als ze frequent onze gastvrije schoonmaakmedewerkers aan het werk zien. Door bijvoorbeeld lege kopjes mee te nemen naar de keuken of tafels netjes achter te laten. Daarnaast geven professionele schoonmakers een positieve beleving aan uw medewerkers. Zo is het wetenschappelijk bewezen dat personeel optimaal presteert in een schone en opgeruimde omgeving. Daarnaast is maatwerk hierdoor veel eenvoudiger. 

Schoonmaken van sporthallen en sportvloeren

Het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf om uw sporthallen en sportvloeren te laten reinigen, is een goede keuze. Schoon 4 all  heeft alle vakkennis in huis om de sportzalen en -vloeren goed, en met de juiste reinigingsmiddelen, schoon te maken én te houden. Daar heeft u geen omkijken meer naar. Bovendien zullen bezoekers blij zijn met een schone en opgeruimde plek om te sporten. Doordat Schoon 4 all u het schoonmaakwerk uit handen neemt, houdt u meer tijd over voor uw eigenlijke werkzaamheden.

Schoonmaak van magazijnen en fabrieken

Het schoonmaken van fabrieken en magazijnen vereist een zorgvuldige aanpak. Alleen al door de productie en vervoer van goederen komt een enorme hoeveelheid afvalstoffen vrij. Zodra de fabrieken en magazijnen worden schoongemaakt, kunt u weer een veilige en gezonde werkomgeving garanderen. Met de hulp van schoon 4 all Schoonmaak kunnen we dit samen realiseren.

Horeca Schoonmaak

In de horeca is een schone omgeving een van de belangrijkste dingen die er is. Hygiëne en horeca gaan namelijk nauw samen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de horeca? Dan bent u bij schoon 4 all aan het juiste adres. Naast de reguliere schoonmaak van uw horecagelegenheid zijn we ook gespecialiseerd dieptereiniging van professionele keukens, het schoonmaken van sanitair en glasbewassing.